Wie is Marjolein?

Hoi!

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik ben getrouwd met Stefan en trotse moeder van onze zoon Jesper. We wonen in Rutten (Noordoostpolder) waar mijn man een akkerbouwbedrijf runt. In 2017 heb ik de basisopleiding fotografie afgerond aan de Fotovakschool en heb ik het besluit genomen om binnen de fotografie mijn eigen onderneming te starten in omgeving Flevoland. 

 

Ik geniet ervan om dierbare momenten van anderen vast te mogen leggen. Met name pasgeboren baby's (newborn), zwangerschap en gezinnen. Zelf op de foto gaan is niet echt mijn hobby, daarom probeer ik het liefst op een spontane manier te werk te gaan.  Vastleggen hoe de mensen écht zijn, dat is zo mooi! 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn of informatie willen over mijn tarieven en/of werkwijze, stuur mij dan gerust een berichtje. Wie weet tot snel! 

 

Lieve groet, Marjolein