Wie is Marjolein?

Hoi!

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Ik ben getrouwd met Stefan en trotse moeder van Jesper en Lize. We wonen in Rutten (Noordoostpolder) waar mijn man een akkerbouwbedrijf runt. In 2017 heb ik de basisopleiding fotografie afgerond aan de Fotovakschool en heb ik het besluit genomen om binnen de fotografie mijn eigen onderneming te starten in omgeving Flevoland. 

 

Ik geniet ervan om dierbare momenten vast te leggen. Met name pasgeboren baby's (newborn), zwangerschap en gezinnen. Mijn fotografie stijl is ongedwongen en natuurlijk. Vastleggen hoe de mensen écht zijn, dat is zo mooi! 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen, stuur mij dan gerust een berichtje. Wie weet tot snel! 

 

Lieve groet, Marjolein 

 

 


Logo door Onze Creativitijd
Logo door Onze Creativitijd